Neksteun kussens

Toon categorieën

Toont alle 18 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 18 resultaten

morgana earl

Neksteun hoofdkussens

Neksteun hoofdkussens geven een actieve ondersteuning voor de nek, het hoofd en de bovenrug. Wij hebben neksteun hoofdkussens van verschillende materialen, in verschillende vormen en verschillende hoogtes. De neksteun hoofdkussens hebben wij in latex, traagschuim, dons en met een synthetische vezel. Kom naar onze winkel en laat je adviseren over welk hoofdkussen het beste bij jou past en probeer deze een week uit door middel van ons testkussen programma.

Neksteun hoofdkussens testen

Een paar minuten test liggen op een kussen in de winkel is soms te kort om te ervaren of je hier de komende 3 tot 5 jaar lekker op zult slapen. Gelukkig kun je bij Morgana Damminga gebruik maken van een speciale service waarbij je je gekozen hoofdkussen één week kunt uitproberen bij je thuis! Zo weet je zeker dat je met jou ideale hoofdkussen thuis komt.

Een van onze adviseurs adviseert u in het kiezen van een goed hoofdkussen. Vervolgens krijgt u vanuit de winkel een test hoofdkussen die u geheel vrijblijvend thuis kunt uitproberen. Je betaald het aankoop bedrag van het hoofdkussen als borg. Bevalt het kussen? Dan wordt het testkussen in de winkel omgeruild voor een nieuw hoofdkussen. Is het kussen nog niet naar wens? Dan kan je een ander kussen uitproberen, je mag eindeloos kussens uitproberen. Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht het u uiteindelijk geen geschikt hoofdkussen vinden? Dan krijg je de borg teruggestort op je rekening. Van het testkussenprogramma kun je uitsluitend gebruik maken in de winkel!