Morgana Sync Support

Toon categorieën

Toont alle 2 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 2 resultaten

Morgana boxspring bergen

Morgana Sync Support Boxspring Collectie

Bij de Morgana Sync Support boxspring collectie is jouw Slaap-DNA® doorvertaalt in 7 sync support zones zowel in de boxspring bodems als in het matras.

De SZ2000 boxspring is voorzien van sync support. Dit houdt in dat er een pocketveer intrieur met 7 zones zowel in de box  als in het matras is geintegreerd. Dit zorgt voor een unieke ondersteuning waarbij de bodem en het matras optimaal op elkaar zijn afgestemd. In de SZ6000 boxspring zit een sync support intrieur met een stabieler lichtcomfort. Daarnaast zit een extra soepele schouderzone. Hierdoor kan je lichaam zich nog meer ontspannen.

De hardheid van de matrassen en het comfort van de topper matras zijn zelf samen te stellen. Bij de topmatrassen is keuze uit: koudschuim, traagschuim, pulse latex, Talalay latex of watergel.

Stel het uiterlijk van uw Morgana boxspring zelf samen. U heeft keuze uit 12 verschillende hoordborden, 7 verschillende poten. Daarnaast kunt u kiezen uit ruim 6 verschillende soorten stoffen die ieder in meer dan 20 kleuren leverbaar zijn.

Deze boxsprings zijn in de EU geproduceerd en hebben slechts een levertijd van 6 tot 8 weken.