Winkelmand

Beddenwinkel Arnhem

Voor het vinden van het meest geschikte bed hoef je Arnhem niet te verlaten. Bij Beddenwinkel Damminga, gelegen in Arnhem-Zuid, vind je namelijk een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en boxsprings terug. Dankzij een unieke slaaptest kunnen onze slaapspecialisten je van het juiste advies voorzien. Dankzij dit juiste advies kan je jouw nachtrust verbeteren. Onze ruime showroom herbergt de nieuwste producten en bevindt voor alle inwoners van Arnhem op slechts enkele minuten afstand. Je bent van harte welkom in onze beddenwinkel in Arnhem Zuid.

Kom langs bij Morgana Dammminga

Morgana Damminga bevindt zich op de woonboulevard in Arnhem-Zuid. Door een uitgebreid assortiment en ons vakkundig personeel kunnen we voor elk budget een passende oplossing aanbieden. Zo kunt u in 8 minuten onze slaaptest doen om een advies op maat te ontvangen. Kom gerust langs bij onze winkel op de Venlosingel 21-1!
Morgana_Damminga_witte_letters
Eiken ledikant

Bedden Arnhem

Morgana Damminga heeft een groot assortiment. De bedden van topmerken Ergosleep, Morgana, Damminga, Mintjens en Nölte Moebel zijn bij ons terug te vinden. Deze bedden bieden veel comfort en zijn van hoogwaardig materiaal vervaardigd. Bij het vervaardigen van een bed heeft een fabrikant de keus uit meerdere materiaalsoorten. Zo vind je bij ons onder meer gestoffeerde bedden, bedden met imitatie leer en bedden van hout terug. Al deze bedden bieden meerdere voordelen waar ook jij van kunt genieten. Ook bieden wij een slaaptest aan. Binnen 8 minuten kunnen wij deze test afronden, waarna onze slaapspecialist inzicht heeft gekregen in jouw lichaamsprofiel. Op basis van jouw lichaamsprofiel kan onze specialist het beste advies geven. In onze showroom kan je in ieder geval veel inspiratie op doen en het meest geschikte bed vinden. Het meest geschikte bed zorgt voor een verbeterde nachtrust.

Boxsprings Arnhem

Morgana Damminga heeft een groot assortiment aan boxsprings. De boxsprings zijn tegenwoordig namelijk in verschillende varianten verkrijgbaar. Bij beddenwinkel Damminga vind je onder andere een Scandinavische boxspring, een boxspring met witte matrassen en boxsprings met een zogeheten topmatras terug. Onze specialisten staan graag voor je klaar om je verder te informeren over deze verschillende soorten. Bij de verschillende soorten boxsprings is een belangrijke functie weggelegd voor de topper. De topper, of de afdeklaag van het matras, zorgt grotendeels voor het comfort van de boxspring. Aangezien iedereen andere wensen aan het comfort stelt, bieden wij toppers van verschillende materiaalsoorten aan: koudschuim, memoryfoam, latex, natuurlatex en talalaly natuurlatex. Deze materiaalsoorten dragen stuk voor stuk op een prima manier bij aan het gewenste comfort. Ben je op zoek naar de meest geschikte boxspring voor jou? Kom gerust langs in onze ruime winkel of maak online een afspraak met één van onze slaapspecialisten.

Matrassen Arnhem

Een matras heeft een belangrijke functie op het gebied van comfort en jouw nachtrust. In onze beddenwinkel, gelegen in Arnhem-Zuid, kan je een uitgebreid assortiment van verschillende matrassen vinden. Deze matrassen zijn allemaal vervaardigd door de gerenommeerde merken Ergosleep, Damminga en Morgana. Dankzij de hoge kwaliteit van deze fabrikanten kan je de komende 8 tot 10 jaar genieten van een verbeterde nachtrust. Het meest geschikte matras helpt onder andere bij aan een betere nachtrust. Onze specialisten staan graag voor je klaar om op zoek te gaan naar jouw nieuwe matras. We heten je van harte welkom in onze ruime showroom in Arnhem-Zuid.

MORGANA DAMMINGA Arnhem-Zuid

Laat je adviseren door één van onze experts

Team Morgana Damminga

U kunt vrijblijvend een adviesafspraak inplannen met één van onze slaapadviseurs. Onze beddenwinkel is daarbij vanuit Arnhem gemakkelijk bereikbaar. In 10 minuten bent u vanaf het centrum bij onze beddenspeciaalzaak in Arnhem-zuid. Op de woonboulevard in Arnhem-Zuid vindt u onze showroom met meer dan 1.000m2 aan bedden, boxsprings, matrassen, hoofdkussens en textiel. Met merken als Tempur, Ergosleep, Mintjes, Vandyck, Silvana, Dommelin, Bella Donna en ons eigen huismerk is er in de provincie Gelderland geen vergelijkbare beddenspecialist. Ons personeel is vakkundig getraind en heeft al vele jaren ervaring in het adviseren bij het kopen van slaapsystemen die op uw behoefte aansluiten.

0