Syntetisch

Toon categorieën

Toont alle 13 resultaten

Syntetisch

Synthetisch hoofdkussen

Een synthetisch hoofdkussen is goed wasbaar en anti-allergisch. De kern is vaak van polyether of een andere kunstvezel. Hierdoor is een synthetisch kussen vaak zacht en licht. Door de gladheid van de vulling zal een synthetisch kussen over het algemeen niet goed “in vorm” blijven. Dat wil zeggen nadat u het kussen in een vorm heeft gevouwen, gaat het vaak snel weer naar zijn oude vorm terug.

Synthetisch hoofdkussen testen

Een paar minuten test liggen op een kussen in de winkel is soms te kort om te ervaren of je hier de komende 3 tot 5 jaar lekker op zult slapen. Gelukkig kun je bij Morgana Damminga gebruik maken van een speciale service waarbij je je gekozen hoofdkussen één week kunt uitproberen bij je thuis! Zo weet je zeker dat je met jou ideale hoofdkussen thuis komt.

Een van onze adviseurs adviseert u in het kiezen van een goed hoofdkussen. Vervolgens krijgt u vanuit de winkel een test hoofdkussen die u geheel vrijblijvend thuis kunt uitproberen. Je betaald het aankoop bedrag van het hoofdkussen als borg. Bevalt het kussen? Dan wordt het testkussen in de winkel omgeruild voor een nieuw hoofdkussen. Is het kussen nog niet naar wens? Dan kan je een ander kussen uitproberen, je mag eindeloos kussens uitproberen. Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht het u uiteindelijk geen geschikt hoofdkussen vinden? Dan krijg je de borg teruggestort op je rekening. Van het testkussenprogramma kun je uitsluitend gebruik maken in de winkel!