Winkelmand

Beddenwinkel Elst

Beddenwinkel in Elst? Wanneer je Elst maar een klein stukje verlaat kom ben je zo bij de beddenwinkel Morgana Damminga, gelegen aan de woonboulevard van Arnhem. Hier vindt je een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en boxsprings terug. Dankzij een unieke slaaptest kun je in 8 minuten ervaren welk bed het beste bij je past. Onze slaapadviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.  Kom langs en laat je inspireren in onze vernieuwde vernieuwde showroom. Vanaf Elst is het slechts 10 minuten rijden. Je bent van harte welkom!

Morgana_Damminga_blauwe_achtergrond

Kom langs bij Morgana Damminga

Morgana Damminga Arnhem
Eiken ledikant

Bedden Elst

Nabij Elst heeft Morgana Damminga een grote showroom met allerlei soorten en maten bedden. Zo staan in onze showroom houten bedden, gestoffeerde bedden en is er ook een mogelijkheid tot bedden met imitatie leer. Stel je eigen bed samen op materiaal, kleur en uitstraling. Al onze bedden, ledikanten, nachtkastjes en linnenkasten worden geproduceerd in Europa. Onze hoofdmerken van bedden zijn: Ergosleep, Morgana, Damminga, Mintjens en Nölte Moebel. Naast het opdoen van inspiratie, kan onze slaapspecialist jou helpen met het bed dat het beste bij je past. Met een unieke slaaptest meten we jouw lichaamsprofiel. Aan de hand van dit profiel  gaan we samen opzoek naar jouw best persoonlijke slaapoplossing. Kom naar onze beddenwinkel op slechts 10 minuten rijden vanaf Elst en laat je vakkundig adviseren door onze beddenspecialist.

Boxsprings Elst

Wil je een boxspring kopen? De beddenwinkel Morgana Damminga in de buurt van Elst heeft vele bosprings om je te laten inspireren, maar bovenal om goed en gezond op te slapen. Onze boxsprings hebben verschillende maten van ondersteuning en comfort, waardoor er altijd een boxspring tussen zit die past bij jouw wensen. Wil je een scandinavische boxspring met een topmatras of een boxspring met witte matrassen? Het kan allemaal. Al onze boxsprings zijn voorzien van pocketveren voor een goede ondersteuning. De topper of afdeklaag van de matrassen zorgen voor het comfort. Dit comfort wordt bepaald door het materiaal dat gebruikt wordt. Dit kan koudschuim, memoryfoam, latex, natuurlatex of talalaly natuurlatex zijn. Onze boxspring collecte bestaat uit de hoofdmerken Ergosleep en Morgana. Kom naar Morgana Damminga, op slechts korte afstand van Elst en laat je inspireren door de uitstraling en adviseren over het ligcomfort van onze boxsprings.

P650 ergosleep

Matrassen Elst

Matrassen zijn een belangrijk onderdeel van ons bed en daarmee onze nachtrust. Een matras geeft ondersteuning en comfort tijdens de nacht. In Arnhem-zuid vlak bij Elst is de beddenspeciaalzaak Morgana Damminga. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van slapen en hebben een ruime keuze uit matrassen van merken zoals Ergosleep, Morgana en Damminga. In ons assortiment zitten volledig schuim matrassen en pocketvering matrassen. Bij ons in de bedden winkel geeft onze slaapspecialist jou advies voor het kopen van het juiste matras op de juiste bodem. De matrassen hebben verschillende hardheden en ligcomforts. Zo hebben wij matrassen van traagschuim, koudschuim en diverse soorten latex. Ieder materiaal heeft zijn eigenschappen en onze slaapspecialist kan jou helpen in het maken van de keuze voor een matras waar je de komende 8 tot 10 jaar veel plezier van zal hebben. Kom langs in de beddenzaak vlakbij Elst en laat je adviseren.

Beddengoed Elst

Beddengoed is een belangrijk onderdeel voor onze nachtrust. Het te warm of te koud hebben in bed kan een nadelig effect hebben op ons slapen. Hierbij spelen het dekbed en bedtextiel een belangrijke rol. Bij Morgana Damminga nabij Elst kan je een dekbed kopen die bijdraagt aan jou goede nachtrust. Wij hebben verschillende donzen dekbedden, maar ook kameelharen dekbedden, wollen dekbedden, zijde dekbedden en synthetische dekbedden. Naast dekbedden zijn hoofdkussens van belang tijdens een gezonde nachtrust. Een hoofdkussen is belangrijk voor de ondersteuning van de nek. Wij hebben hoofdkussens met een vaste vorm of hoofdkussens met een losse vulling. De materialen die gebruikt worden bij hoofdkussens zijn; natuurlatex, synthetisch materiaal, kapok, dons en traagschuim. Laat je door onze slaapspecialisten adviseren over de juiste nekondersteuning die jij nodig hebt. De merken hoofdkussens en dekbedden die wij hebben zijn van Morgana of onze eigenlijn Damminga.

MORGANA DAMMINGA Arnhem-Zuid

Laat je adviseren door één van onze experts

Nathanael Damminga

Slaapadviseur

U kunt vrijblijvend een adviesafspraak inplannen met één van onze slaapadviseurs. Onze beddenwinkel is daarbij vanuit Elst gemakkelijk bereikbaar. In 10 minuten bent u vanaf het centrum bij onze beddenspeciaalzaak in Arnhem-zuid. Op de woonboulevard in Arnhem-Zuid vindt u onze showroom met meer dan 1.000m2 aan bedden, boxsprings, matrassen, hoofdkussens en textiel. Met merken als Tempur, Ergosleep, Mintjes, Vandyck, Silvana, Dommelin, Bella Donna is er in de provincie Gelderland geen vergelijkbare beddenspecialist. Ons personeel is vakkundig getraind en heeft al vele jaren ervaring in het adviseren bij het kopen van slaapsystemen die op uw behoefte aansluiten.

0