Alle 4 resultaten

(Natuur) Latex matrassen

grote veerkracht en de rekbaarheid. Echter bij gewoon latex is de structuur niet open waardoor het warm wordt is en slecht vocht doorlaat.

Een latex matras is een matras met een kern van latex (rubber). Latex is van nature veerkrachtig en biedt daardoor goede ondersteuning. Latex is ook heel rekbaar en flexibel maar neemt slecht vocht op en is relatief warm omdat het niet goed ventileert, met uitzondering van Talalay latex.

Ventilerend vermogen en vochtopname zijn basis principes voor het vervaardigen van een goed matras. In mijn optiek is latex dus niet echt ideaal om matrassen van te maken.

De kwaliteit van latex matrassen hangt o.a. van het percentage latex en of natuurlatex dat in de matras zit.
Ook het produktie proces speelt hierbij een rol.Vaak zegt de prijs iets over de kwaliteit die u mag verwachten. Ons huismerk latex matrassen zijn voorzien van handgrepen, om matrassen te keren en te luchten. De kern is voorzien van verticale luchtkanalen, deze zorgen voor de ventilatie.

De matrassen hebben diverse zones voor schouder, taille, bekken enz. Latex matrassen lenen zich goed om op vlakke en verstelbare lattenbodems te gebruiken.

Weten welk (natuur) latex bij u past? Kom dan snel langs in onze winkel.

Morgana Damminga bezorgd latex matrassen gratis o.a. in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Velp, Rheden, Elst, Huissen, Lent, Gendt, Oosterbbek, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Wolfheze, Heveadorp, Oosterbeek, Reeden, Renkum en op verzoek in heel Nederland.