Latex

Toon categorieën

Toont alle 3 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 3 resultaten

M8200 souplesse latex matras

(Natuur) Latex matrassen

Latex matrassen hebben een kern van latex (rubber). Van nature is latex een veerkrachtig materiaal. Daardoor biedt latex een goede ondersteuning voor het lichaam. Echter is de kwaliteit van het latex is van invloed op de klimaateigenschappen. Een goede latex is in staat snel vocht af te voeren en warmte goed te reguleren.

Natuurlatex of synthetisch latex matras?

Het aandeel natuurlatex ten opzicht van synthetisch latex bepaalt het lig karakter van het matras. Synthetisch latex zorgt voor een stevig gevoel van het matras. Natuurlatex heeft een opener celstrucuur dan synthetisch latex. Hierdoor bezit natuurlatex over betere klimaateigenschappen. De puntelasticiteit van het latex creëert een nauwkeurige ondersteuning. De puntelasticiteit van natuurlatex vele malen hoger dan van synthetisch latex. Hierdoor biedt een natuurlatex veel voordelen. Het Ergosleep latex 550 matras is gemaakt van 100% natuurlijk latex.

Talalay latex matrassen

Talalay latex ondergaat een ander productieproces dan andere soorten latex. Tijdens die proces is het streven naar de meest open celstructuur. Door deze open celstructuur kan het materiaal nog beter vocht afvoeren. Daarnaast heeft het een beter warmte regulerend vermogen. Daardoor wordt Talalay latex geadviseerd voor mensen die overmatig transpireren. Verder heeft Talalay latex heeft de meest hoge puntelasticiteit van alle soorten latex. Hierdoor biedt een Talalay latex matras een nog betere ondersteuning voor het lichaam. De Ergosleep Latex 750 is gemaakt van 100% natuurlijk Talalay Latex.

De Morgana Damminga latex matrassen

De Morgana latex matrassen zijn voorzien van handgrepen, om matrassen te keren en te luchten. De kern is voorzien van verticale luchtkanalen. Deze zorgen voor de ventilatie. Verder hebben deze latex matrassen diverse zones voor schouder, taille, bekken enz. Deze matrassen lenen zich het best voor vlakke, verstelbare en instelbare lattenbodems.

Weten welk (natuur) latex bij jou past? Kom dan snel langs in onze winkel voor de objectieve slaaptest. 8 minuten meten is 10 jaar gezond slapen!

Morgana Damminga bezorgd latex matrassen gratis o.a. in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Velp, Rheden, Elst, Huissen, Lent, Gendt, Oosterbeek, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Wolfheze, Heveadorp, Oosterbeek, Rheden, Renkum en op verzoek gratis in de rest van Nederland.