Home » Producten » Matrassen » Latex

Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

(Natuur) Latex matrassen

Een latex matras is een matras met een kern van latex (rubber). Latex is van nature veerkrachtig en biedt daardoor goede ondersteuning. De kwaliteit van het latex is van invloed op de klimaateigenschappen. Een goede latex is in staat snel vocht af te voeren en warmte goed te reguleren.

Natuurlatex of synthetisch latex matrassen?

Het aandeel natuurlatex ten opzicht van syntetisch latex bepaalt het lig karakter van het matras. Synthetisch latex zorgt voor een stevig gevoel van het matras. De celstrucuur is meer open van natuurlatex, waardoor het betere klimaateigenschappen bezit. Een nauwkeurige ondersteuning wordt gecreëerd door de puntelasticiteit van het latex. Dit is bij natuurlatex veel hoger. Hierdoor biedt een natuurlatex veel voordelen. Het Ergosleep latex 550 matras is gemaakt van 100% natuurlijk latex.

Talalay latex matrassen

Talalay latex wordt gecreëerd door middel van een ander productieproces. Bij dit proces wordt gestreefd naar de meest open celstructuur. Door deze open celstructuur kan het nog beter vocht afvoeren en warmte reguleren. Daardoor wordt talalay latex geadviseerd voor mensen die overmatig transpireren. Daarnaast heeft Talalay latex een de meest hoge puntelasticiteit onder alle latex matrassen. Hierdoor biedt het een nog betere ondersteuning voor het lichaam. De Ergosleep Latex 750 is gemaakt van 100% natuurlijk Talalay Latex.

De Morgana Damminga latex matrassen

De Morgana latex matrassen zijn voorzien van handgrepen, om matrassen te keren en te luchten. De kern is voorzien van verticale luchtkanalen, deze zorgen voor de ventilatie. De latex matrassen hebben diverse zones voor schouder, taille, bekken enz. Latex matrassen lenen zich het best voor vlakke, verstelbare en instelbare lattenbodems.

Weten welk (natuur) latex bij jou past? Kom dan snel langs in onze winkel voor de objectieve slaaptest. 8 minuten meten is 10 jaar gezond slapen!

Morgana Damminga bezorgd latex matrassen gratis o.a. in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Velp, Rheden, Elst, Huissen, Lent, Gendt, Oosterbeek, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Wolfheze, Heveadorp, Oosterbeek, Rheden, Renkum en op verzoek gratis in de rest van Nederland.