Home » Producten » Bedbodems » Boxspring
Show sidebar
Filter op maat

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De Boxsprings Morgana Damminga

Aan de hand van de slaaptest gaan we op zoek naar jouw beste persoonlijke slaapoplossing. Een belangrijk onderdeel van jouw persoonlijke slaapoplossing is de bodem, in dit geval een boxspring bodem. Samen met één van onze specialisten wordt er een passende slaapoplossing gecreëerd. Hierbij wordt rekening gehouden met de gewenste ondersteuning, het gewenste comfort en de gewenste investering.

Wat is het verschil tussen de boxspring bodems?

Wij hebben verschillende boxspring bodems in het assortiment. We hebben volledig vlakke boxsprings. Daarnaast hebben wij boxspring bodems die verschillende mate van ondersteuning bieden voor het lichaam.

We hebben een gezoneerde boxspring waarin rekening is gehouden met het lichaamsprofiel. Deze bodem heeft een soepelere schouder- en heup zone en een ondersteuning voor de taille en lenden. Daarnaast hebben wij boxspring bodems die volledig instelbaar zijn. Jouw lichaamsprofiel wordt bepaald in onze slaaptest.

Pocketveer matrassen passen het beste op deze boxspring bodems.

Verstelbaarheid

De boxpsrings zijn verkrijgbaar in een vlakke uitvoering of elektrische verstelbaarheid. Bij elektrische verstelbaarheid kan gekozen worden uit verschillende soorten verstelbaarheid:

  • Rug- en benengedeelte verstellen.
  • Rug-, bovenbenen en onderbenengedeelte verstellen.
  • Hoofd-, rug-, bovenbenen en onderbenen gedeelte verstellen.