Schotelbodems

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
tempur schotelbodem

Schotelbodem van Tempur bij Morgana Damminga

TEMPUR heeft de schotelbodems ontwikkeld voor zijn traagschuim matrassen. De schotelbodems hebben flexibele schotels die afzonderlijk met het lichaam mee bewegen. Hierdoor krijgt iedere zone van het lichaam de juiste ondersteuning. De flexibele schotels kunnen individueel worden ingesteld op stevigheid, hiermee kan de behoefte van ondersteuning naar jouw lichaam worden afgesteld. Verder biedt een schotelbodem goede ventilatie en het is een sterke bedbodem.

Waarom kies ik voor een schotelbodem?

Een schotelbodem kan de individuele drukpunten van het lichaam mooi opvangen. De schotelbodem biedt het de juiste ondersteuning doordat de schotels in hardheid zijn af te stellen.

Daarnaast is een groot voordeel van een schotelbodem dat deze over de volledige breedte van de bedbodem een homogeen lig karakter heeft. Door dit homogene lig karakter is het ideaal als jij altijd aan het randje van je bed ligt of als jij en je partner graag samen in het midden van het bed liggen. De schotelbodem biedt aan de zijkant dezelfde ondersteuning als in het midden.

Meer weten over de schotelbodem? Kom naar onze winkel voor uitgebreid advies.

Morgana Damminga bezorgt gratis bedbodems in o.a. Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Elst, Westervoort, Duiven , Heveadorp, Oosterbeek, Huissen, Westervoort, Zevenaar, Rozendaal, Rheden,  Lent, Gendt, Rheden en ook de rest van Nederland.