Mintjens Linnenkasten

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Mintjens Linnenkasten

Mintjens linnenkasten

De linnenkasten van Mintjens zijn er in verschillende vormen en maten. Deze kasten zijn gemaakt van hout fineer. Deze linnenkasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast zijn er verschillende modellen verkrijgbaar in verschillende maten.

Een team van talentvolle meubelmakers vertalen de creatieve ontwerpen en steken elke dag de handen uit de mouwen. Zij gaan enerzijds aan de slag met  hoogtechnologische machines en anderzijds waken zij met oog voor detail dat alle ontwerpen met precisie worden uitgevoerd. Anderzijds komt er nog heel wat mankracht en handarbeid aan te pas om een volledig meubel tot in de puntjes af te werken.

Passie voor Hout

Deze Mintjens linnenkasten worden met passie voor het hout en product gemaakt. Vanaf de eerste ruwe schets op papier tot aan de levering van het afgewerkte meubelstuk werken er meer dan 170 mensen met een passie voor hout en interieur. Deze medewerkers van Mintjens leggen dag in dag uit hun hart en ziel in het maken van deze eikenhouten topproducten.

100% duurzaam

Respect voor de natuur staat centraal. We geven niet alleen om onze producten maar om het volledige productieproces. Daarom zijn we erg kieskeurig wat de materiaalkeuze betreft. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de gebruikte oliën en lakken voldoen aan de allerstrengste normen. Daarnaast gebeurt onze volledige productie met hernieuwbare energie.

Meer dan 90% van onze productie gebeurt in België, de overige 10% gebeurt in andere Europese landen waarmee we de goede kwaliteit en werkomstandigheden garanderen. Dit doen we omdat we goede ethische waarden en normen belangrijker vinden dan uit te wijken naar lageloonlanden.