Matrassen

Toon categorieën

Toont alle 6 resultaten

Matrassen

Matrassen van Morgana

Morgana heeft zowel pocketveer als schuim matrassen in het assortiment. Welk matras je nodig hebt is afhankelijk van de bodem waar het matras op komt te liggen. Het is belangrijk dat het matras de ondersteuning vanuit de bodem goed doorgeeft.

Schuimmatrassen (koud-, traagschuim of (natuur) latex) zijn uitstekend voor het doorgeven van de ondersteuning vanuit een goed verende lattenbodem of schotelbodem. Heb je een minder goed verende lattenbodem, spiraalbodem of boxspring dan is een pocketveermatras een goede keus.

De matrassen van Morgana zijn koudschuimmatrassen en 20% natuurlatex matrassen. Of pocketveermatrassen met koudschuim of 20% natuurlatex afdeklaag.

Tijk van het matras

Naast het materiaal waar het matras van gemaakt is, speelt de tijk ook een grote rol. Is de tijk afritsbaar? van welk materiaal is de tijk gemaakt? Dit is van invloed op bijvoorbeeld of het te reinigen is en hoeveel vocht de tijk kan afvoeren. Maar de tijk kan ook van invloed zijn op het ligcomfort. Is deze bijvoorbeeld genopt of niet? Hebben de matrastijken handvaten? Dit vergemakkelijkt het draaien van een matras.

Alle tijken van de morgana matrassen zijn volledig afritsbaar en daardoor goed te reinigen. Te tijken zijn niet genopt. Daarnaast zijn de tijken voorzien van handvaten, dit vergemakkelijkt het draaien van een matras.