Home » Producten » Beddengoed » Moltons

Toont alle 11 resultaten

Show sidebar

Molton matrasbeschermer multi-fit stretch

Damminga heeft een hoge kwaliteit moltons in diverse afmetingen van het merk Vandyck en van onze eigen Morgana collectie. Molton matras beschermers zijn standaard geschikt voor matrassen tot 25 cm dik. De moltons van Vandyck zijn geschikt voor matrassen  Heb jij een matras wat dikker is, dan heb jij een molton nodig met een extra hoge hoek.

Molton voor een topper

Voor een topper met een split zijn er speciale split-topper molton. Topper hoeslakens, ook wel topmatras hoeslakens genoemd hebben een aangepaste hoekhoogte. Hierdoor hebben de moltons een betere pasvorm en voorkom je dat topper krom trekt. Deze topmatras hoeslakens worden en zijn geschikt voor toppers van 5-10 cm.

Molton voor split topper

Bij elektrisch verstelbare boxsprings zit vaak een split aan de bovenzijde van de topper. Voor een topper met split  zijn er speciale split-topper hoeslaken. Split topper hoeslakens, ook wel topmatrassen met split  genoemd hebben een aangepaste hoekhoogte met een split in het hoeslaken. Hierdoor hebben de moltons een betere pasvorm en voorkom je dat topper krom trekt. Deze split-topper moltons zijn geschikt voor toppers van 5-10 cm.

Molton sloop voor kussen

Voor kussens zijn er ook speciale molton slopen. Ook hoofdkussens hebben een kussen beschermer nodig. Een goede molton zorgt voor een gezonde omgeving en een aangenaam droog gevoel.