Toppers

Toon categorieën

Toont alle 5 resultaten

Toppers

Toppers en topmatrassen kopen

Topmatrassen leg je bovenop jou (pocketveer)matras. Door de toevoeging van een topper matras ontstaat een zacht aangenaam slaapcomfort.

Topper en topmatras soorten en materialen

Om te bepalen welke topper matras het beste bij jou past beginnen wij met een inventarisatie. Samen met één van onze specialisten kijken we naar jouw wensen. Hierbij houden wij rekening met jouw gewenste ondersteuning, gewenste comfort en de gewenste investering. Ervaar wat een goede topper voor jou kan betekenen.

Het materiaal van een topmatras bepaald het comfort en de stevigheid. De verschillende materialen die gebruikt worden zijn: Koudschuim, traagschuim, (natuur)latex, watergel en pocketveren.

Koudschuim topmatras

Koudschuim heeft een opencelstructuur. Daardoor heeft dit materiaal een hoog ventilerend en vochtafvoerend vermogen. Door de hoge veerkracht van het materiaal geeft het een goede ondersteuning. Koudschuim is verkrijgbaar in verschillend kwaliteiten. Dit wordt aangeduid met “HR” en een nummer. Hoe hoger deze waarde, hoe beter het koudschuim is van kwaliteit. Dus een HR60 koudschuim is van betere kwaliteit dan een HR40 koudschuim. Klik hier voor de Morgana koudschuim topper matrassen.

Pocketveren topmatras

De side-to-side pocketveer topmatras heeft een koudschuim afdeklaag. Dit topper matras heeft een hoge veerkracht en een stevig ligcomfort.
Deze topper heeft een elastische bekleding en is anti-allergisch en anti-bacterieel. Klik hier voor deze topper.

(natuur)Latex topmatras

Latex is een materiaal met een zeer hoge veerkracht. Daarnaast is zeker 100% natuurlatex is een materiaal dat uitermate geschikt is voor het gebruik in topmatrassen. Het materiaal geeft een goede ondersteuning. Daarnaast is natuurlatex van nature anti-allergisch en anti-bacterieel. Tot slot is het goed ventilerend en vochtafdrijvend. De kwaliteit van het latex is van invloed om de klimaateigenschappen. Klik hier voor de verschillende latex topper matrassen. Daarnaast staat hier vermeld wat de verschillen in latex zijn.

Watergel topmatras

Allereerst is watergel is een goed ventilerend materiaal. Deze topper biedt een hoogcomfort voor jouw bed. Daarnaast voelt Watergel koel aan, dit is erg prettig wanneer je het snel warm hebt in bed. Klik hier voor de watergel topper van Morgana.

Wil je weten welke topmatras het beste bij jou past? Maak dan een afspraak met een van onze slaapadviserus.