Damminga

Toon categorieën

Toont alle 8 resultaten

damminga logo

DAMMINGA

Damminga heeft voor de liefde voor kwaliteit een eigen lijn producten ontwikkeld. Deze producten zijn zeker niet altijd het goedkoopst, maar aan de kwaliteit worden geen consessies gedaan.

DAMMINGA Matrassen

De matrassen zijn toegevoegd aan het assortiment vanwege het 60 jarige bestaan. Dit jubileum matras is gemaakt van hoogwaardige materialen. De tijk heeft als optie één zijde met Sens Ice. Sens Ice heeft de eigenschap dat het koel aanvoelt. Ideaal voor in de zomer.

Het 1960 souplesse matras is gemaakt van volledig hoogwaardig koudschuim. Het 1960 support is gemaakt van hoogwaardig koudschuim met een interieur van side-to-side pocketveren. Deze matrassen zijn verkrijgbaar in Soepel, medium en stevig.

DAMMINGA Dekbedden

Deze lijn dekbedden zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De dekbedden zijn met zorg samengesteld. De donzen dekbedden zijn er in drie kwaliteiten. 90% eendendons, 90% ganzendons en 100% Poolse ganzendons. Deze donzen dekbedden zijn voorzien van het RDS keurmerk.

RDS keurmerk

RDS staat voor Responsible Down Standard. De watervogels waarvan de dons afkomstig is, dienen gehouden te worden voor de voedselproductie. Hierbij is levend plukken, snavel kappen en dwangvoeden verboden. Daarnaast mogen deze watervogels niet in kleine kooien gehouden worden.

DAMMINGA Hoofdkussens

De DAMMINGA hoofdkussens zijn met zorg geselecteerd en toegevoegd aan het assortiment. Hierbij is het van belang dat deze hoofdkussens ondersteunend zijn voor nek en hoofd. Tot slot is het van belang dat de hoofdkussens bijdragen aan ergonomisch, goed en gezond slapen.

DAMMINGA Dekens

De wafeldekens zijn katoenen wafeldekens. Deze zijn ideaal voor in de zomer wanneer het dekbed te warm is. Daarnaar zijn ze tijdens koudere nachten te gebruiken voor extra warmte. Tot slot zijn deze dekens ook geschikt om je bed mee te stijlen, bijvoorbeeld als sprei.