TEMPUR

Toon categorieën

Toont alle 18 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 18 resultaten

TEMPUR gelderland

TEMPUR

Allereerst is het TEMPUR materiaal uniek in de drukverdeling. Het verdeelt de druk gelijkmatig van het gewicht, hierdoor voelt jij je helemaal gewichtloos. Dit materiaal is in 1970 ontwikkeld door de NASA. Dit product is ontwikkeld om de astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Vandaag de dag is het het materiaal nog steeds de basis voor alle matrassen en hoofdkussens van het merk. Deze matrassen zijn gecertificeerd door de Space Foundation. TEMPUR matrassen zijn nog steeds de enige matrassen die erkend worden door de NASA.

Drukverlagende matrassen en hoofdkussens

De beste drukverlagende matrassen ter wereld worden gemaakt door TEMPUR. Over de hele wereld genieten gebruikers van de best mogelijke nachtrust dankzij de unieke eigenschappen van het materiaal. De matrassen zijn er in drie uitvoeringen en drie hoogtes. Het Original matras is de stevigste uitvoering, gevolgd door de Sensation. Het Cloud matras is het soepelste matras. Alle drie de uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de 19 cm, 21 cm en 25 cm. Bij Morgana Damminga altijd tegen de beste prijs in Nederland met de beste service.

TEMPUR ledikanten

Naast matrassen en hoofdkussens hebben ee ook stijlvolle ledikanten. Het Relax bed kan met een zwevend design en is daarmee een prachtig gezicht in jouw slaapkamer. Dit bed is samen te stellen met verschillende hoofdborden, kleuren, stoffen en pootsets.

TEMPUR One

Verder heeft TEMPUR ook stijlvolle boxsprings in het assortiment! Deze boxsprings bestaan uit matrassen van 20cm op een box met een hoofdbord. De kleuren zijn zelf samen te stellen, er zijn diverse hoofdborden en pootsets. Tot slot kan je kiezen uit elektrische verstelbaar of een vlakke uitvoering.