Winkelmand

Lopende acties Morgana Damminga

Slaaptestweken Voordeel

Samen met onze klanten gaan wij op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing. Een slaapoplossing afgestemd op hun eigen lichaamsprofiel, zodat ze kunnen genieten van een optimale nachtrust en zo het maximale uit hun dag kunnen halen. Wil je dit ook bereiken, kom naar onze winkel en profiteer van Morgana  jubileumvoordeel op comfort-upgrades tijdens onze slaaptestweken.

Tot en met zondag 18 december gelden de volgende jubileum acties:
• Tot 300,-jubileumkorting op een upgrade naar elektrisch verstelbaar*
– Upgrade naar elektrisch bij 1-persoons: een voordeel van €150,-
– Upgrade naar elektrisch bij 2-persoons: een voordeel van €300,-
• 25% jubileumkorting op divers bedtextiel* (let op: acties op bedtextiel kunnen per winkel verschillen)
• 20% jubileumkorting op winter dekbedden bij aankoop van een bed*
• 15% jubileumkorting op losse verkoop winter dekbedden in de winkel

Actievoorwaarden
*Deze jubileum acties zijn geldig bij aanschaf van een compleet slaapsysteem bestaande uit een bedbodem, matras(sen) en hoofdkussen(s). De jubileumacties zijn niet geldig i.c.m. overige acties of kortingen.

Uitgerust wakker worden in een bed dat perfect bij je past?
Een goede nachtrust is enorm belangrijk om je fit en vitaal te voelen. Om goed te kunnen slapen, heb je een bed nodig dat is afgestemd op jouw lichaam en op de 4 belangrijkste componenten; de ondersteuning vanuit de bedbodem en het comfort van je matras, (topper), hoofdkussen en dekbed.

Door deze 4 componenten aan te passen aan jouw SLAAP-DNA® stellen we jouw best persoonlijke slaapoplossing samen. Met onze slaaptest brengen we in 8 minuten jouw SLAAP-DNA® in kaart en laten we je direct ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

0