Dekbedovertrekken

Toon categorieën

Toont alle 14 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 14 resultaten

Dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek is de hoes die om een dekbed heen gaat om deze te berschermen. Dekbedovertrekken nemen het meeste vocht op en beschermen het dekbed tegen de vetten en olien die in de huid zitten. Daarnaast is het dekbedovertrek makkelijker te wassen dan het volledige dekbed.

Naast het praktisch oogpunt zijn dekbedovertrekken ook een geweldige manier om jou bed een prachtige uitstraling te geven! Van drukke designs, tot stijlvolle overtrekken en volledig effen. Het dekbedovertrek is multifunctioneel.

Merken dekbedovertrekken

Wij hebben verschillende merken dekbedovertrekken. De topmerken die wij verkopen zijn: VandyckESSENZA, Kayori, Marc O’Polo, Janine, Estella, en Esprit.

Onderhoud van het dekbedovertrek

Wij adviseren altijd het beddengoed te wassen voor gebruik. Het beste is om dit te doen op 60 graden. De reden hiervoor is zodat het overtrek zachter wordt, daarnaast kan beter vocht opnemen.

Je overtrek blijft het langst mooi wanneer je wasgoed op kleur sorteert. Was je beddengoed binnenstebuiten. Dit zorgt ervoor dat de kleur en of print mooi blijft! Daarnaast is het van belang de wasmachine niet te vol te laden. Wanneer je wasmachine te vol zit wordt de was niet goed schoon. Tot slot is het wasprogramma van belang. Lees altijd het waslabel goed. De fijnwasprogramma en kreukherstellend zijn de meest aangeraden wasprogramma’s. Gebruik niet te veel wasmiddel en bij voorkeur drogen in de buitenlucht. Dit zorgt voor de meeste kreukels.