Winkelmand

Estella

Sinds 1966 produceert Estella Atelliers als dochteronderneming van Kühnl Group GmbH & Co.KG hoogwaardige bedsets en huishoudtextiel. Het succes zit in de continue ontwikkeling en de moed om nieuwe markten te openen.

Het Estella bedlinnen is van de beste Duitse kwaliteit met mooie dessins en kleuren. Daarnaast hebben de dekbedovertrekken een zeer aangenaam huidgevoel. Met Estella trakteer jij jezelf op  de speciale luxeslaap.

Alle stoffen van het beddengoed van Estella zijn lichtgewicht, duurzaam, huidvriendelijk, ademend en garanderen een rustgevende, gezonde slaap. Estella maakt enkel gebruik van katoen, dat zeer duurzaam, fijnkorrelig en glanzend is. Het katoen wordt enkel gebruikt wanneer het zeer duurzaam, fijnkorrelig en glanzend is. Voor de verwerking is het supergekamd, hierdoor is het bijzonder soepel en duurzaam. Door de hoogwaardige materialen, geavanceerde productie-, verwerkingstechnieken en uitgebreide textieldrukken wordt Duitse merkkwaliteit gegarandeerd in elk detail.

Estella

ESTELLA ASSORTIMENT

Waarom kies je voor Estella dekbedovertrekken?

De dekbedovertrekken van Estella zijn altijd geschikt voor dekbedden met een lengte van 200 cm en 220 cm. De totale stoflengte is 260 cm, hierdoor is het overtrek gemakkelijk in te stoppen. De slopen die bij het dekbedovertrek zitten, worden afgesloten met een rits. Hierdoor blijft het kussen altijd goed in de sloop zitten.

Mako Interlock Jersey

Het Mako Interlock Jersey is gemaakt van 100% katoen. Het beddengoed zorgt voor een geweldige slaapervaring. De zachte, dicht gebreide en huidvriendelijke airconditioningstemperatuur van de stof, biedt het hele jaar een absoluut welzijn. Deze beddengoed kwaliteit is ook uiterst gemakkelijk te onderhouden, is droger bestendig, rekbaar, strijkvrij en blijft vormvast na vele wasbeurten. De Estella Mako Interlock Jersey beddengoed is het ideale beddengoed voor vier seizoenen.

Mako Interlock Jersey

  • Voor gebruik wassen op 60 graden
  • Wassen met gesloten rits
  • Om het textiel te beschermen wordt fijne of wolwasmiddel geadviseerd voor het reinigen
  • Laat de Estella producten niet gedurende lange tijd in natte toestand achter
  • Geschikt voor de droogtrommel
  • Pas op met jersey producten dat het wasgoed enkel half over de lijn worden opgehangen
  • Zorg ervoor dat het beddengoed niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht en bewaar het daarom altijd in een kast of la
0