Winkelmand

Le Boone

Le Boone is opgericht in 1950 en heeft zich over de afgelopen 30 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van ruimtebesparende bedden. Dit familiebedrijf is hiermee op wereldniveau een referentie geworden. Le Boone is voortdurend bezich met het vinden van oplossingen die jou kunnen helpen om jouw beperkte ruimte optimaal te benutten. De productie van deze productien gebeurt volledig in België.

De collectie van Le Boone bestaat uit verschillende ruimte besparende meubelen. Van bedkasten, bedkasten met bank, bed bureaus tot aan inklap bedden en opklapbare stapelbedden. Deze bedden zijn te leveren met verschillende matras typen.

Uw Le Boone specialist

De ruimte besparende bedmeubelen van Le Boone passen in ieder interieur en zijn te personaliseren met verschillende kleuren.

De ruimte besparende bedden hebben een levertijd van 10 weken. Wanneer het bed bij onze monteurs binnen is bezorgen we deze binnen paar dagen gratis bij u thuis.

Le Boone bij Morgana Damminga in Arnhem

Arnhem ligt heel centraal en is gemakkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Huissen, Velp, Ede, Elst, Oosterbeek, Driel, Oosterhout en Bemmel. Wanneer u uit Apeldoorn, Zutphen, Wageningen of Tiel komt, is het naar Morgana Damminga slechts 30 minuten rijden met de auto.

Kom dus snel langs, zodat u overtuigd kan worden van onze ruimte besparende bedcollectie. Wij bezorgen door heel Nederland. In het hart van Gelderland direct langs de A325, vindt u onze grote showroom met meer dan 1000m2 aan verschillende slaapbanken van Sofa-bed. In de provincie Gelderland is er geen vergelijkbare beddenspecialist. Bij Morgana Damminga kunt u de beste merken zien en ervaren.

0