Matrassen

Toon categorieën

Toont alle 6 resultaten

Matrassen

Matrassen van Ergosleep

Ergosleep heeft matrassen met pocketveermatrassen en latexmatrassen. Deze matrassen zijn verkrijgbaar in een X-profiel of Y-profiel. Daarnaast is er keuze uit drie flexibiliteiten. Om te weten welk matras het beste bij je past kun je een slaaptest doen. Hierin kan je in 8 minuten ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen inhoud. Klik hier om een afspraak in te plannen voor de slaaptest en laat je adviseren door één van onze slaapadviseurs.

Pocketveer matrassen Ergosleep

Het pocket 550 van Ergosleep is een matras van 20 cm hoog. Dit matras heeft een afdeklaag van 50% natuurlatex. In de kern van het matras zitten thermisch geharde pocketveren. Met 375 veren per vierkante meter. Dit matras heeft een veerkrachtig en stabiel ligcomfort.

Het pocket 650 van Ergosleep is een matras van Aerofoam. In de kern van het matras zitten 375 thermisch geharde pocketveren per vierkante meter. Dit matras heeft een hoogte van 23 cm. Dit matras heeft een heerlijk zacht stabiel ligcomfort.

Het pocket 750 van Ergosleep heeft een 100% Talalay natuurlatex afdeklaag. In de kern van dit matras zittten 500 veren per vierkante meter. Deze pocketveren zijn Thermisch gehard. Dit matras is 23 cm hoog. Het ligcomfort van het matras is veerkrachtig, stabiel en stevig/ ondersteunend.

Latex matrassen Ergosleep

Het 550 latex matras van Ergosleep is een matras dat  is gemaakt van 100% natuurlatex. Dit matras heeft een hoogte van 20 cm. Dit matras geeft heel mooi de ondersteuning door van een goed verende lattenbodem. Klik hier voor onze collectie lattenbodems. Het ligcomfort van dit matras wordt omschreven als veerkrachtig en zacht.

Het 750 latex matras van Ergosleep is gemaatk van 100% Talalay natuurlatex. dit matras heeft een hoogte van 22 cm. Dit matras geeft heel mooi de ondersteuning door van een goed verende lattenbodem. Klik hier voor onze collectie lattenbodems. Het ligcomfort van dit matras wordt omschreven als een stevig en veerkrachtig.