Ergosleep

Toon categorieën

Toont alle 19 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 19 resultaten

Ergosleep

Ergosleep®

Met een bed van Ergosleep heb jij een slaapsysteem die aangepast is op jou lichaamsprofiel. Dit kan het beste worden ervaren tijdens de slaaptest. Een breed assortiment van matrassen, lattenbodems, boxsprings, hoofdkussens en zelfs een sleeptracker.

Lattenbodems van Ergosleep®

De lattenbodems van zijn in hoogte instelbaar, aan de hand van de slaaptest, op jouw lichaamsprofiel. Hierdoor krijgt je wervelkolom de juiste ondersteuning tijdens de nachtrust. Bovendien is de lattenbodem herinstelbaar mocht jouw lichaamsprofiel veranderen. Hiermee koop je een bodem voor nu en in de toekomst. De lattenbodems hebben verschillende maten van ondersteuning. Deze is als volgt opgebouwd:

  • P4 Lattenbodem: Jouw Slaap-DNA tot in detail toegepast over de gehele bodem in 4 hoogtes.
  • P3 Lattenbodem: Jouw Slaap-DNA toegepast over de gehele bodem in 3 hoogtes
  • P1 Lattenbodem: Jouw Slaap-DNA toegepast in de schouder-, taille- en heupzone.

Matrassen van Ergosleep®

De matrassen zijn onder te verdelen in latex matrassen en pocketveer matrassen. De latex matrassen gaan van 100% natuurlatex tot 100% talalay natuurlatex. De pocketveer matrassen hebben thermisch geharde pocketveren en een afdeklaag van 100% natuurlatex of 100% Talalay natuurlatex. Deze matrassen hebben 3 verschillende maten van flexibliteit. Bovendien heeft Ergosleep matrassen met een X-profiel en Y-profiel.

Om er achter te komen welk matras het beste bij jou past, wordt tijdens de slaaptest jou flexibliteit en jou profiel gemeten. Daarna wordt aan de hand van de slaapDNA kaart, met een slaapadviseur gekeken naar jou persoonlijke slaapoplossing.

Boxsprings van Ergosleep®

De boxsprings zijn even als de lattenbodems in hoogte instelbaar. Bovendien kan de instelling voor jouw ideale combinatie van boxspring kan altijd opnieuw aangepast worden. Zo heb jij met Ergosleep een optimale slaaphouding voor nu en voor de toekomst. De boxsprings hebben verschillende maten van ondersteuning. Deze is als volgt opgebouwd:

  • BS4 Boxspring: Jouw Slaap-DNA tot in detail toegepast, instelbaar in 4 hoogtes.
  • BS3 Boxspring : Jouw Slaap-DNA toegepast in 5 zones, instelbaar in 2 hoogtes
  • BS1 Boxspring: Jouw Slaap-DNA toegepast met ingebouwd profiel, voor schouder-, taille- en heupzone.

De Ergosleep® App en Sleeptracker

De Ergosleep® App kan je helpen om je slaappatroon en -routine op te volgen en bij te sturen. Het is een handige tool die een aantal interessante functionaliteiten samenbrengt. Deze functies helpen jouw om je slaapcomfort te verbeteren. Daarbij heb je relevante informatie m.b.t. jouw bed steeds bij de hand.

Met de Ergosleep® App kan je bijvoorbeeld:

  1. Jouw SLAAP-DNA® weergeven
  2. De Ergosleep®-tracker (afzonderlijk te verkrijgen ) geeft een beter inzicht in jouw slaapgedrag en slaapkwaliteit. De tracker analyseert jouw slaappatroon. Vertaalt dit vervolgens in een slaapscore en geeft jou een aantal tips aan om je slaapkwaliteit te verbeteren.
  3. Alle praktische gegevens met betrekking tot jouw aangekochte bed samenbrengen.
  4. Eenvoudig de motoren van je bed bedienen hiermee wordt een afzonderlijke handbediening dus overbodig.

Ergosleep specialist

De gehele Ergosleep collectie kun je bij Morgana Damminga zien en ervaren. Alle matrassen, lattenbodems en boxsprings kan je  proberen. Daarnaast kan jij je laten adviseren door zeer ervaren slaapadviseurs. Zij kunnen jou laten voelen en objectief vertellen wat de verschillen zijn tussen Ergosleep en slaapsystemen van andere merken. Ergosleep slaapsystemen zijn exact op ieder individu aan te passen. Bovendien meet een computergestuurde slaaptest jouw lichaamsprofiel op, die vervolgens toe te passen is in de BS4 Ergosleep boxspring of de P4 Ergosleep lattenbodem voor optimale ondersteuning van jouw wervelkolom.