Vandyck

Toon categorieën

Toont alle 26 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 26 resultaten

Vandyck

Vandyck

Vandyck is een Nederlands bed- en badtextielmerk. Cornelis van Dijk heeft het het familiebedrijf in 1923 opgericht en wordt nu geleid door de derde en vierder generatie. Wereldwijd is dit merk verkrijgbaar en toonaangevend, met haar uitgebreide collectie bedtextiel, dekbedden en kussens.

Vandyck specialist

Vandijck besteed tijd en aandacht aan het op peil houden van de kwaliteit van hun producten. Daarbij stelt Vandyck strenge minimale eisen. Hierbij is een gedegen onafhankelijke controle onmisbaar. Dat kan niet zonder de hulp van diverse onafhankelijke instituten:

TÜV Rheinland Nederland controleert Vandyck bed- en badtextiel periodiek. De criteria waar op gecontroleerd wordt zijn: afmetingen, krimp, kleurechtheid en sterkte-eigenschappen.
Daarnaast worden de Vandyck dekbedden en kussens worden periodiek gecontroleerd op: afmetingen, warmte-isolatie, donskwaliteit en donsdichtheid.
Tot slot valt het bedtextiel onder het Öko-Tex Standaard 100 certificaat. Dit certificaat garandeert dat dit textiel vrij is van schadelijke stoffen, die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

Dekbedovertrek

De dekbedovertrekken van Vandijck zijn altijd geschikt voor dekbedden met een lengte van 200cm en 220cm. Echter is de totale lengte van het dekbedovertrek nog iets langer. Dit extra stukje wordt ook wel de instopstrook genoemd. Deze instopstrook zorgt ervoor dat jij jouw dekbed kan instoppen onder het matras. Hierdoor blijft je dekbed goed op zijn plek liggen. Daarnaast zorgt de instopstrook voor dat je voeten niet telkens onder je dekbed uit komen.

Hoeslakens, Moltons topper- en matrasbeschermers

Vandyck biedt een ruime keuze aan van hoeslakens en matrasbeschermers in allerlei maten. De moltons zijn van hoge kwaliteit. Zo bestaat bijvoorbeeld de molton met stretch uit een pool van 100% katoen (210 gram/m²).

Waarom koopt jij jouw Vandyck textiel bij Morgana Damminga?

Bij Morgana Damminga vind je een ruim assortiment bedtextiel van Vandijck. Onze textiel specilialisten helpen jou graag bij het uitkiezen of samenstellen van het textiel dat het beste paste in de stijl van jouw slaapkamer.

Wil je meer informatie over Vandyck klik dan hier.