Hoeslakens

Toon categorieën

Toont alle 7 resultaten

Hoeslakens

Hoeslakens van Vandyck

Vandyck is een merk die onder ander bedtextiel verkoopt. De hoeslakens van Vandyck zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en kwaliteiten.

Jersey hoeslaken Vandyck

Vandyck heeft drie kwaliteiten jersey hoeslakens. De Jersey Supreme, Jersey Soft en de gewone Jersey.

Hoeslaken Jersey Supreme Vandyck

De Jersey Supreme is gemaakt van 95% gekamde katoen (235 gram/m2). Dit hoeslaken is afgewerkt met een Aloë Vera finish. Dit hoeslaken voelt zeer zacht en fris aan. Daarnaast zit in zowel de lengte als breedte stretch. Dit zorgt ervoor dat het dit hoeslaken altijd strak om je matras zit. Daarnaast is dit hoeslaken kreuk- en strijk vrij. Dit hoeslaken past om matrassen tot 30 cm hoog. Dit hoeslaken is er ook voor toppers en voor toppers en matrassen met split.

Hoeslaken Jersey Soft Vandyck

De Jersey Soft is een hoeslaken van fijn gekamde katoen (175 gram/2) Door de Aloë Vera finish voelt het hoeslaken extra zacht en fris aan op de huid. Dit hoeslaken heeft de perfecte pasvorm op ieder matras met een maximale hoogte van 30 cm. Dit hoeslaken is er ook voor toppers en voor toppers en matrassen met split.

Hoeslaken Jersey Vandyck

Het Jersey hoeslaken is gemaakt van 100% katoen (140 gram/m2). Dit hoeslaken heeft een goede pasvorm om het matras. Rondom is deze afgewerkt met elastiek. Dit hoeslaken is er ook voor toppers en voor toppers en matrassen met split.

Katoenen hoeslakens Vandyck

Perkal katoenen hoeslaken Vandyck

De perkal katoenen hoeslakens van Vandyck zijn gemaakt van 100% gemercireseerde katoen. Deze hoeslakens hebben een draaddichtheid van 200 (TC). Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek. Dit hoeslaken is geschikt voor een matrashoogte tot 24 cm.

Katoensatijnen hoeslaken Vandyck

De katoen satijn hoeslakens van Vandyck bestaan voor 100% uit gekamd en gemerceriseerd katoen. Satijn is een vorm van weving die het materiaal zacht en glad maakt. Deze hoeslakens zijn zeer fijn geweven en hebben een draaddichtheid van 210 (TC). Deze hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en geschikt voor matrassen tot 24 cm hoog.