Boxsprings

Toon categorieën

Toont alle 5 resultaten

Boxsprings

Boxsprings van Ergosleep®

De Ergosleep boxsprings zijn in hoogte instelbaar. Bovendien kan de instelling voor jouw ideale combinatie van boxspring kan altijd opnieuw aangepast worden. Zo heb jij met Ergosleep een optimale slaaphouding voor nu en voor de toekomst. De boxsprings hebben verschillende maten van ondersteuning. Deze is als volgt opgebouwd:

  • BS4 Boxspring: Jouw Slaap-DNA tot in detail toegepast, instelbaar in 4 hoogtes.
  • BS3 Boxspring : Jouw Slaap-DNA toegepast in 5 zones, instelbaar in 2 hoogtes
  • BS1 Boxspring: Jouw Slaap-DNA toegepast met ingebouwd profiel, voor schouder-, taille- en heupzone.

Matrassen van Ergosleep®

De pocketveer matrassen van Ergosleep zijn voorzien van thermisch geharde pocketveren en een afdeklaag van 100% natuurlatex of 100% Talalay natuurlatex. Deze matrassen hebben 3 verschillende maten van flexibliteit. Bovendien heeft Ergosleep matrassen met een X-profiel en Y-profiel. Deze matrassen passen daarom perfect op de Ergosleep boxen.

Om er achter te komen welk matras het beste bij jou past, wordt tijdens de slaaptest jou flexibliteit en jou profiel gemeten. Daarna wordt aan de hand van de slaapDNA kaart, met een slaapadviseur gekeken naar jou persoonlijke slaapoplossing.

Boxspring met gestoffeerde matrassen en topmatras of witte matrassen

Bij een boxspring met gestoffeerde matrassen wordt de ondersteuning gehaald uit de bodem als de matrassen. Het topmatras biedt het comfort.

Het voordeel van een boxspring met topper is dat enkel de topper opgemaakt hoeft te worden. Dit heeft dus een groot voordeel met opmaken omdat het minder zwaar is. Een ander voordeel is dat wanneer je één grote topper hebt er geen spleet in het midden zit. Een nadeel hiervan is dat je samen het comfort van dezelfde topper ervaart. Een topper zorgt ervoor dat je meer in het matras ligt en wat zachter ligt. Daarnaast is deze combinatie vaak wat hoger. Een nadeel van deze combinatie is omdat het meerdere losse onderdelen zijn het iets makkelijker kan schuiven.

Een boxspring met witte matrassen bestaat uit de boxen en daarop de matrassen. Hierbij maak je de matrassen op. Deze combinatie is wat lager dan een boxspring met topper omdat er een laag minder op ligt. Daarnaast is het minder zacht. De kans dat deze combinatie gaat schuiven is een stuk kleiner. Met twee losse matrassen op de de boxen is wel de spleet in het midden aanwezig. Dit is bij de matrassen van Ergosleep te ondervangen door een Duo rits.

Ergosleep specialist

De gehele Ergosleep collectie kun je bij Morgana Damminga zien en ervaren. Alle Ergosleep boxsprings en matrassen kan je proberen. Daarnaast kan jij je laten adviseren door zeer ervaren slaapadviseurs. Zij kunnen jou laten voelen en objectief vertellen wat de verschillen zijn tussen Ergosleep en slaapsystemen van andere merken. Ergosleep slaapsystemen zijn exact op ieder individu aan te passen. Bovendien meet een computergestuurde slaaptest jouw lichaamsprofiel op, die vervolgens toe te passen is in de BS4 Ergosleep boxspring of de P4 Ergosleep lattenbodem voor optimale ondersteuning van jouw wervelkolom.