Kussens

Toon categorieën

Toont alle 37 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 37 resultaten

edel hoofdkussen

Wat is een goed hoofdkussen?

De ondersteuning van een hoofdkussen is van essentieel belang voor een goede en gezonde nachtrust. De aandacht gaat vaak, bij het aanschaffen van een nieuw slaapsysteem naar de matras, maar zowel de bedbodem als uw hoofdkussen zijn zeker net zo belangrijk.

Soorten hoofdkussens

Bij Morgana Damminga hebben wij verschillende hoofdkussens in ons assortiment. Ergonomische hoofdkussen van natuurlatex of traagschuim. Comfort hoofdkussens van synthetische holle vezels, eendendons, ganzendons en kapok. Bekijk onze hele collectie online of ervaar de hoofdkussens bij ons in de winkel.

Het beste hoofdkussen

Er zijn drie factoren van belang bij het zoeken naar het voor jou geschikte hoofdkussen: Jouw slaaphouding, hoogte van het hoofdkussen en het materiaal van het hoofdkussen. Om te weten welk hoofdkussen voor jou het beste is en wat jouw nachtrust zal optimaliseren is een bezoek aan Morgana Damminga de beste optie. Samen met één van onze slaapadviseurs zullen we op zoek gaan naar het voor jou meest geschikte hoofdkussen. Graag bieden wij onze klanten een onverdeelde, persoonlijke service.

Test je hoofdkussen en probeer hem een week uit 

Een goede rusthouding van het hoofd en de nekwervels heeft grote invloed op het totale slaapcomfort.  Aan de hand van jouw Slaap-DNA® kunnen we zien welk hoofdkussen qua ondersteuning voor jou het meest geschikt is. De keuze van materialen bepaal je zelf. Immers, jouw persoonlijke comfortwensen zijn uniek. Denk hierbij aan ventilatie- en vochtafname en wellicht ben je wel allergisch voor bepaalde materialen.
Een paar minuten test liggen op een kussen in de winkel is soms te kort om te ervaren of je hier de komende 3 tot 5 jaar lekker op zult slapen. Gelukkig kun je bij Morgana Damminga gebruik maken van een speciale service waarbij je je gekozen hoofdkussen één week kunt uitproberen bij je thuis! Bevalt deze niet, dan kun je hem zo weer inruilen.