Dekbedden

Toon categorieën

Toont alle 20 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 20 resultaten

100% ganzedons arctrische gans

Verschillen tussen de dekbedden

De dekbedden hebben verschillende vullingen en verschillende tijken. De tijk en de soort vulling bepaald de klimaateigenschappen en het lig gevoel van het dekbed. Naast de verschillende vullingen zijn dekbedden ook verkrijgbaar in verschillende warmte klassen en verschillende maten. Zo hebben wij dekbedden voor zomer, hele jaar, voor- en najaar, winter of een 4-seizoenen dekbed. Hebben jij een je partner een verschillende warmte behoefte, maar willen jullie wel onder één dekbed liggen? Ook dat kan, kom dan langs en laat je adviseren over de partner dekbedden.

Eenden-en ganzendons dekbedden

Dons is voor mensen die van licht en warm houden.Wij hebben diverse in blokken gestikte dekbedden wel of niet voorzien van tussenschotten. De dekbedden die niet voorzien zijn van tussenschotten zijn nooit aanpasbaar. Verder hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring met het onderhouden en reinigen van dekbedden.

Natuurhaar dekbedden

We hebben ook dekbedden met wol van het Texels ras of van schapen uit Zwitserland. Daarnaast hebben wij dekbedden van wildzijde, linnen, katoen en kameelhaar als vulling. Elk met zijn specifieke eigenschappen. Deze hebben we ook nog in meerdere warmte klassen en vaak onderling combineerbaar.

Synthetische dekbedden

Dan de synthetische dekbedden die zijn er ook in diverse kwaliteiten met ” oude generatie ” vullingen en de hightech uitvoeringen. Graag adviseren wij jou met een dekbed en kussen, bij het matras en de bodem die jij in gebruik hebt of denkt te gaan kopen.

Weten welk dekbed het beste bij u past? Kom dan snel langs in onze winkel.

Morgana Damminga bezorgt dekbedden o.a. in Arnhem , Nijmegen, Elst, Huissen, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Angerlo, Gendt, Lent, Apeldoorn, Oosterbeek, Heveadorp, Driel, Heteren, Rheden, Rozendaal, Velp, en in overleg in heel Nederland.