Morgana

Morgana is al meer dan 30 jaar een vertrouwde en succesvolle speler op het gebied van retail in de beddenbranche. Morgana biedt slaapoplossingen die gemaakt zijn voor uw lichaam. Unieke producten afgestemd op uw lichaamsprofiel.

Morgana vindt het belangrijk iedereen bewust te maken van het belang van een goede en gezonde nachtrust. De missie van Morgana is om klanten te begeleiden naar hun beste persoonlijke slaapoplossing. Morgana is het eerste merk ter wereld dat drie losse persoonsgebonden elementen met elkaar verbindt om tot deze persoonlijke slaapoplossing te komen. Wij bij Morgana willen dat onze klanten blij en uitgerust wakker worden zodat zij meer uit het leven halen.
Morgana is constant op zoek naar innovatieve middelen om u een beter slaapcomfort te kunnen bieden. Een voorbeeld hiervan is de slaaptest: binnen 8 minuten weet u hoe 10 jaar gezond slapen voelt. Ook werkt Morgana samen met diverse fysiotherapeuten en organiseert Morgana met regelmaat gezamenlijke informatieavonden.

MORGANA ASSORTIMENT

Morgana
Bedbodems
 • Bedbodems
 • Boxsprings
 • Matrassen
 • Hoofdkussens
Support en Souplesse collectie

Morgana matrassen

Souplesse matrassen

De Souplesse matrassen van Morgana zijn matrassen met een volledig latex of HR-schuim kern. Deze kernen zijn voorzien van aangepaste comfortzones door middel van profilering in de kern.

De Souplesse matrassen adviseren wij in combinatie met een lattenbodem. Tevens zijn de matrassen ook geschikt voor schotelbodems.

Support matrassen

De Support matrassen van Morgana zijn voorzien van actieve pocketveren. In het pocketveer-interieur zijn verschillende zones getrieerd voor een aangepaste ondersteuning. Het pocketveer-interieur is afgedekt met HR-schuim of latex.

De Support matrassen adviseren wij in combinatie met een boxspring bodem. Tevens zijn deze matrassen ook geschikt voor spiraalbodems.

Morgana slaaptest

Ieder lichaam is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Voor een gezonde nachtrust zou iedereen dus ook een unieke slaapoplossing moeten hebben. Bij Morgana is het als enige in Nederland mogelijk om dit slaapsysteem echt samen te stellen. Dit doen wij aan de hand van een zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse die uw eigen unieke SLAAP-DNA® vaststelt, ontwikkeld door Ergosleep. Voel nu zelf binnen 8 minuten wat een bed op maat betekent, klik hier om een afspraak te maken voor een gratis slaaptest.

U ontvangt na de slaaptest een uitdraai met daarop uw SLAAP-DNA® gevolgd door een gefundeerd advies van onze slaapadviseurs. Hierbij houden we vanzelfsprekend ook rekening met uw gewenste investering. Aan de hand daarvan kunt u uw persoonlijke, unieke bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras, het hoofdkussen en bijbehorend textiel. Ook de aankleding van het bed kunt u naar eigen stijl afstemmen door een persoonlijke keuze uit de brede collectie hoofdborden, stoffen & poten. Zo kan uw bed van binnen én van buiten, helemaal naar uw wens samengesteld worden.

Hoofdkussens

  Morgana hoofdkussens

  Een kussen dient het hoofd goed te ondersteunen en dat geldt ook voor de bovenste rug-en nekwervels. Die wervels moeten in één rechte lijn liggen want dan pas kunnen uw spieren ontspannen en voorkomt u een stijve nek of schouderpijn als u ‘s ochtends wakker wordt. Bent u allergisch? Maak dan een keuze uit onze anti-allergische hoofdkussens. Heeft u het snel koud of warm? Dan is het belangrijk om te kijken naar de materiaal eigenschappen van de verschillende hoofdkussens.

  Support kussens: Vormvaste latex hoofdkussen bieden een constante actieve ondersteuning aan het hoofd en nek.

  Souplesse kussens: Hoofdkussens met losse vulling synthetisch of dons. Deze hoofdkussens zijn niet vormvast en zijn naar wens te vormen.

  Hoofdkussen uitproberen? Al onze hoofdkussens kunt u 7 dagen gratis thuis testen op uw eigen bed.

  MORGANA DAMMINGA OFFICIAL DEALER

  Morgana Gelderland

  Waarom koopt u uw Morgana bed bij Morgana Damminga?

  Heel simpel, wij geven 365 nachten slaapgarantie. Bij ons zijn voldoende gratis parkeerplaatsen en wij werken met ervaren montage experts. Arnhem ligt heel centraal en is gemakkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Huissen, Velp, Ede, Elst, Oosterbeek, Driel, Oosterhout en Bemmel. Wanneer u uit Apeldoorn, Zutphen, Wageningen of Tiel komt, is het naar Morgana Damminga slechts 30 minuten rijden met de auto.

  Kom dus snel langs, zodat u overtuigd kan worden van deze luxe bedden collectie. Wij leveren en monteren door heel Nederland. In het hart van de Gelderland direct langs de A325, vindt u onze grote showroom met meer dan 1000m2 aan verschillende bedden en boxsprings. In de provincie Gelderland is er geen vergelijkbare beddenspecialist. Bij Morgana Damminga kunt u de beste merken zien en ervaren.