Over Morgana Damminga

Al ruim 55 jaar is Damminga een begrip in arnhem en omgeving op het gebied van slapen en textiel. Nathanaël Damminga, de derde generatie Damminga, zette eind 2016 het bedrijf voort dat zijn opa in Arnhem 1960 begon. Hij verhuisde van de Beekstraat in het centrum van Arnhem, naar een ruime locatie met voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de woonboulevard in Arnhem-Zuid.
Daarnaast verbond hij zich aan de organisatie Morgana. Deze is al 30 jaar actief in de beddenbranche en daarmee zijn kwaliteitsproducten en service gegarandeerd. Wij verwelkomen u graag in onze nieuwe winkel op de woonboulevard Arnhem-Zuid.

Ons assortiment

In onze 1000+m2 showroom in Arnhem hebben wij een divers en ruim assortiment op het gebied van goed en gezond slapen. Een greep uit ons huidige assortiment: boxsprings, ledikanten, matrassen, toppers, bedbodems, linnenkasten en alles op het gebied van bedtextiel.

 

Wij zijn officiële dealer van verschillende bekende merken zoals: ErgosleepMorgana, Tempur, Micro-Tech, Nolte, Vroomshoop, Sofa-bed, Vandyck, Silvana, Dommelin, Bella Donna

Door onze jaren lange ervaring in de slaapbranche hebben wij met meer dan 100 leveranciers goed contact. Mocht u iets zoeken wat wij niet in onze kern collectie bieden? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Bij Morgana Damminga staat goed en gezond slapen centraal. Een goed bed laat je ’s nachts herstellen van alle activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte, ziet dit goede bed er voor iedereen anders uit. Bij Morgana Damminga gaan wij op zoek naar jouw unieke, persoonlijke slaapoplossing. Na een grondige inventarisatie van je slaapgedrag, bestaande slaapsysteem en eventuele lichamelijke klachten gaan we samen op zoek naar het voor jou passende slaapsysteem.

Dit doen wij door rekening te houden met drie belangrijke factoren.

Ondersteuning

Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning bepaald die jouw lichaam nodig heeft. Het Slaap DNA wordt digitaal opgemeten en je voelt direct het verschil tussen een bed gebouwd op jouw unieke lichaamsprofiel en een standaard oplossing die overal wordt aangeboden. Met een goed ondersteunde wervelkolom zal je lichaam ’s nachts veel beter herstellen en uitrusten van de activiteiten gedurende de dag.

Comfort

Naast een goede ondersteuning, die essentieel is voor een gezonde nachtrust, wil je natuurlijk ook comfortabel liggen in je nieuwe bed. Wij testen daarom verschillende matrastypes met je. Daarnaast kun je al dan niet kiezen voor elektrische verstelbaarheid.

Investering

Uiteraard is een persoonlijke oplossing alleen persoonlijk als deze binnen je budget valt. Een investering in 10 jaar gezond slapen is niet iets wat je iedere dag doet. Onze adviseurs laten je op een transparante manier zien wat de mogelijkheden zijn.

Als je aan de hand van deze stappen een compleet slaapsysteem samenstelt, dan geven wij er ook nog 365 dagen lang een slaapgarantie op. Want een nieuw bed, daar wil je niet van wakker liggen.

Nadat we uw persoonlijke slaapoplossing hebben gecreëerd, gaan we verder met het stijlen van de slaapkamer. Zo kunt u heel gemakkelijk de stijl kiezen die bij u past en hieruit inspiratie op doen. Morgana Damminga heeft een uitgebreide collectie in slaapkamers met een hout-look, slaapkamers in gelakt zijdeglans of hoogglans en gestoffeerde ledikanten die in uw slaapkamer de look van een boxspring geven.
Kijk op onze slaaptest pagina om te zien hoe alles precies in zijn werk gaat en maak snel online een afspraak om tot uw droomslaapkamer te komen. 8 minuten testen is 10 jaar gezond slapen! Daarnaast kunt u onze online catalogus bekijken om zo ons hele assortiment te leren kennen.